Groepsvervoer in en rondom Almelo

Groepsvervoer in de regio Almelo

Op zoek naar een betrouwbare service op het gebied van groepsvervoer? TaxiKo Almelo helpt u graag op weg en biedt daarom verschillende soorten vervoer. Onze diensten bestaan onder meer uit personenvervoer, luchthavenvervoer, discovervoer, groepsvervoer en een voortreffelijke taxi service. Taxiko Almelo rijdt met uitstekende auto's waardoor u kunt rekenen op een uitstekend comfort en een veilige service. Hierbij staan we voor iedereen klaar, zowel individuele reizigers als grotere groepen kunnen dan ook altijd bij ons terecht. Het vervoer tijdens een dagje uit, evenement of feest voor zowel kleine als grote groepen is bij ons in vertrouwde handen. Persoonlijk, veilig en vertrouwd. Dát is TaxiKo.

Veiligheid voorop

Bij TaxiKo staat uw veiligheid voorop en natuurlijk vinden we ook een snelle service belangrijk. TaxiKo heeft daarom een 24 uurs dienst, waardoor u ervan uit kan gaan dat er altijd een taxi beschikbaar is. Tevens zijn al onze chauffeurs zorgvuldig geselecteerd en dienen zij aan strenge functie eisen te voldoen. Al onze bestuurders hebben dan ook een interne TaxiKo-cursus gevolgd. Deze cursus bestaat onder andere uit een uitvoerige training op het gebied van logistiek en servicegerichtheid. Allemaal zodat u kunt genieten van een zorgeloze rit en een prettige dienstverlening. Daar doen we het voor bij TaxiKo. Wij staan voor u klaar.

Wat kunt u van ons verwachten?

Het is niet zonder reden dat steeds meer mensen kiezen voor de oplossing voor TaxiKo. Dankzij onze ervaring en persoonlijke dienstverlening worden we elk jaar weer uitstekend gewaardeerd op criteria zoals stiptheid en bekwaamheid van de chauffeurs. Daarnaast hebben we ook plezier in wat we doen en dat merkt u aan alles. Wij vervoeren u niet alleen veilig van deur tot deur, maar doen dat ook met een glimlach. Onze voordelen op een rij: 

  • Veilig en betrouwbaar.
  • Ervaren en professionele chauffeurs.
  • Stipt; hoe laat het ook is, wij zijn altijd op tijd.
  • Goed uitgeruste en comfortabele voertuigen.
  • Vervoer van deur tot deur.
  • Persoonlijke dienstverlening.
  • 24 uurs service.