Personenvervoer in Almelo

De straattaxi bestaat uit comfortabele auto’s met zitplaatsen van 1 tot 4 personen.TaxiKo Almelo is in korte tijd een begrip in Almelo wat betreft het taxivervoer. Dit komt door de goede service die wij mogelijk maken voor de mensen in Almelo die per direct een taxi nodig hebben. Ons team bestaat uit jong-en gediplomeerde chauffeurs. De vriendelijke en eerlijke behandeling naar de klanten toe is bij ons de grootste aantrekkingskracht voor de mensen in Almelo. U kunt ons 24 uur en 7 dagen in een week bereiken op de telefoonnummer 0683806735. We hanteren een maximum wachttijd van 15 minuten.

Personenvervoer in Almelo en omliggende dorpen
TaxiKo Almelo rijdt vooral in Almelo maar ook voor de omliggende dorpen van Almelo kunt u bij ons terecht. Voor een rit naar of van  Vriezenveen, Daarleveen, Mariaparochie, Harbrinkhoek, Albergen, Tubbergen, Geesteren, Wierden, Rijssen en Nijverdal zijn we beschikbaar.

Personenvoer in Almelo voor bedrijven
Als u als bedrijf een taxibedrijf zoekt kunt u ook bij ons terecht voor contractvervoer. We kunnen duidelijke afspraken maken over de wensen van u als bedrijf en over de prijzen die we zullen vaststellen. Veel bedrijven hebben wel eens een personeelsfeestje. Als u als bedrijf een personeelsfeestje organiseert en u wilt allen wel een glaasje drinken, kunt u met ons contact opnemen om uw vervoer te regelen.